Australian Gold

Australian-Gold-Deviously-BlackDeviously Black™
Dit is een echte BRONZING POWER!
Een nieuwe 45-voudige bronzing formule voor een ongekend snelle en mooie bruining.
En natuurlijk met de bekende Australian Gold huidverzorging.
De “Twisted Skincare Cocktail” (o.a. vitaminen, voedende olieën en absintextracten) zuiveren, herstellen en verzorgen de huid.
De “Skin Softeners” geven je huid een gezonde en veerkrachtige uitstraling en hemp seed olie conditioneert de huid, houdt het vochtgehalte op peil en zorgt voor een kleur die langer blijft. Nieuwe unisex “Mesmerizing Oasis” geur.

Verkrijgbaar in :

Sachet van 15 ml € 4,75
Flacon 250 ml €32,50


Australian-Gold-HARDCORE-BLACKHardcore Black™

Een regelrechte nummer 1 in de serie basislotions!

Dankzij de mix met 30 bronzers heb je in no time een prachtige diepdonkere kleur.

Hempseed oil verstevigt, voedt en verzorgt de huid uitstekend en de uitgebalanceerde Skin Softeners zorgen ervoor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt. Licht tropische “Dark Envy” geur.

Verkrijgbaar in :

Sachet van 15 ml € 4,-
Flacon 250 ml €28,95

 


australian-gold-kis-kisKiss Kiss Bronze Bronze™

Een diepbruinende lotion met hoogwaardige dubbele bronzers voor een prachtige bruine teint, en met een rijke mix aan huidverzorgende ingrediënten. Vitamine A-C, hydraterende omega oliën, krachtige anti-oxidanten die huidveroudering effectief tegengaan en het gepatenteerde CellMoist complex dat de huid in optimale conditie houdt. En Kiss Kiss Bronze ruikt zó lekker dat je ’t iedere dag wel zou willen gebruiken.

Verkrijgbaar in :

Sachet van 15 ml € 3,50
Flacon 250 ml € 25,9


bottleSinfully Black zonnebrandcrème
Sinfully Black zonnebrandcrème is de absolute bestseller in de serie Australian Gold basislotions! Sinfully Black bevat een rijke mix aan natuurlijke bronzers zoals karamel, Monoï de Tahiti en zwarte walnootolie. Hennepzaadolie, Kukuïnootolie, hoogwaardige vitamines en natuurlijke plantenextracten staan garant voor een uitstekende huidverzorging. Verleidelijke “Temptuous Berry” geur. Een superlotion voor een extreem laag prijsje!

Verkrijgbaar in :

Sachet 15 ml € 3,15
Flacon 250 ml € 22,50


PeacePeace Love and Cupcakes
Peace Love and Cupcakes is een Australian Gold lotion van uitstekende kwaliteit voor een ongekend scherpe prijs. Door de uitgebalanceerde mix van 10 natuurlijke bronzers heb je snel een prachtige bruine kleur, hempseedoil verstevigt, voedt en verzorgt de huid tot in de puntjes en een perfecte combinatie van natuurlijke oliën en diverse vitaminen maken de huid zacht en soepel en zorgen ervoor dat je bruine kleurtje langer aanhoudt. Nieuwe geur met o.a. Maraschino Cherry & Spanish Sangria.TOPKWALITEIT VOOR EEN BODEMPRIJS!

Verkrijgbaar in :

Sachet 15 ml € 2,85
Flacon 250 ml € 18,95


AG_Tattoo_stick_SPF50Tattoo Stick
Speciaal voor de bescherming tegen kleurvervaging van tatoeages is er de nieuwe Australian Gold Tattoo Stick SPF 60. Deze gespecialiseerde sunblocker zorgt voor de meest optimale bescherming van de huid in de zon en zorgt ervoor dat tatoeages hun kleurpracht en kleurkracht behouden. Deze sunblocker is echter ook perfect geschikt voor een optimale bescherming tegen verbranding in de zon van andere gevoelige huiddelen zoals de randjes van de oren en de neusbrug. De rijk verzorgende formule hydrateert en verzacht de huid en vormt een effectieve ‘faceguard’ voor de huid in de zon!
€ 13,95


Australian Gold Moisture Lock Aftersun

Een voortreffelijke aftersun.

Bevat o.a. Aloe Vera, Australische tea tree oil, vitamine E, zonnebloemzaad extracten en olijfolie extracten.
Deze aftersun houdt het vocht in de huid vast, voedt, verzorgt, hydrateert en houdt je huid zacht, glad en gezond.
te gebruiken voor na het zonnen, zowel voor de zonnebank als de gewone zon.

Verkrijgbaar in :

Flacon 237 ml € 16,95